Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Masina automata de prelucrat cant
7000 €
Brand
MCv2A
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
MCVA2 este un utilaj semiautomat destinat prelucrarii cantului dupa directii drepte si este dotat cu doua capete de lucru. Pozitia placilor de sticla este verticala fapt ce micsoreaza considerabil spatiul necesar exploatarii.

Utilajul este dotat cu doua capete ce lucreaza simultan, primul realizeaza operatia de degrosare cu disc diamantat profilat iar al doilea finisarea cu dicuri de lustru compozite .

Capul de degrosare este reglabil dupa mai multe directii : permite ridicarea sau coborarea discului diamantat stabilindu-se astfel adancimea de prelucrare; permite incadrarea corecta a placii de sticla in profilul discului diamantat. Odata reglati acesti parametrii acest cap de lucru se fixeaza.

Capul de finisare este reglabil, permitand utilizarea intregii grosimi de lucru a discului de lustru si este impins continuu in cantul placilor de sticla de un piston pneumatic cu presiune reglabila compensand astfel uzura rapida a discurilor de lustru. Prin reglarea presiunii de lustru se stabileste gradul de finisare si rugozitatea obtinuta.

La cerere utilajul poate fi dotat cu doua capete de finisare.

Viteza de avans este reglabila continuu permitand adaptarea productivitatii la diferitele grosimi ale placilor de sticla (placile cu grosimi de 3 - 5 mm pot fi prelucrate de doua ori mai repede decat cele cu grosimi de 10 – 12 mm)

MCVA2 este dotat cu un sistem de recuperare si recirculare a lichidului de racire comandat automat.
Productivitatea acestui utilaj este de cca. 2 m/min .
(Poate fi adaptat si la prelucrarea placilor de marmura si granit)

Acest utilaj ocupa putin spatiu si este recomandat pentru spatiile de productie de inaltimi mari (peste 3 m).
Din Gura in Gura